Bred äppelgelé i botten på formen och fördela över äppelkompotten över. Lägg äppelbitarna i en kastrull med vitt vin och låt äpplena sjuda och sjunka ihop
Idéen till den vackra desserten har jag lånat från senaste Elle Mat och Vin, men jag har bytt ut ingredienserna i gelén och granitan mot sådant som fanns i min frys
Bred äppelgelé i botten på formen och fördela över äppelkompotten över. Lägg äppelbitarna i en kastrull med vitt vin och låt äpplena sjuda och sjunka ihop
Smaka av med äppelgelé eller äppelmos. Koka upp 7 dl vatten i en gryta tillsammans med lök, soppgrönsaker, 1 tsk salt, vinäger, kryddnejlikor, enbär, svartpepparkorn, senapskorn och lagerblad. Häll på rött vin, 3½ dl silad marinad och 1 dl vatten. 2½ dl rödvinsvinäger. 1½ dl rött vin
Bred äppelgelé i botten på formen och fördela över äppelkompotten över. Lägg äppelbitarna i en kastrull med vitt vin och låt äpplena sjuda och sjunka ihop
Bred äppelgelé i botten på formen och fördela över äppelkompotten över. Lägg äppelbitarna i en kastrull med vitt vin och låt äpplena sjuda och sjunka ihop
Bred äppelgelé i botten på formen och fördela över äppelkompotten över. Lägg äppelbitarna i en kastrull med vitt vin och låt äpplena sjuda och sjunka ihop