pajdeg220 g osaltat smör, kallt 280 g vetemjöl [4,5 dl] 15 g strösocker [1 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 75 g vatten, iskallt (0,75 dl) 1 ägg, till pensling 0,5 dl rörsocker, till gräddning
Fredag, ledig, regn och blåst, då får det bli en bak och fixardag. Blev bjuden av en jobbarkompis på apfelstrudel som hon hade gjort, det är alltid kul att prova på något nytt… det var väldigt gott
Dinkellängd med äppelfyllning. Posted on 21 november, 2014Leave a Comment. Erik har flera gånger frågat mig om jag inte kan baka en vetelängd någon gång då han tycker det är så gott att doppa i varm choklad
Den här äppelpajen blev en succé med de aromatiska kryddorna kanel, ingefära och vaniljsocker. De karamelliserade hasselnötterna gör din äppelpaj extra knaprig
Fördela mazarinfyllningen och därefter äppelfyllningen jämnt i pajformen. Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg
Fördela mazarinfyllningen och därefter äppelfyllningen jämnt i pajformen. Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg
Det knäckiga havretäcket, som smakar som en knaprig kaka, kompletterar den lätt kanelsmakande, söta och mjuka, äppelfyllningen på ett alldeles utmärkt sätt