I förrgår fick ni ju tips på en god och nyttig frukostsmoothie gjord på hemmagjord kokosmjölk, och idag tänkte jag bjuda er på en enkel och lättgjord äppelefterrätt där kokosraspet som blev över kom till användning
Temat för Månadens sötsak i november visade sig komma väl till pass så här i början av december. Kvällstidningarna svär att kylan och snön ska hålla i sig ända in i mars, så nu gäller det att samla värmande recept som vore de den sista droppen vatten
Svenska Äpplen Som Du kanske märkt, så är jag förtjust i våra Svenska äpplen. Vi har så fina frukter i våra trädgårdar nu på hösten, och ändå köps det enorma mängder importerad frukt
Den här äppelkakan - eller kanske snarare äppelefterrätten - blev alltså till för några dagar sedan när vi hade besök av Lilla I, Lille R och deras mamma
Kryddblandningen som jag använde för att smaksätta mina bollar är en blandning jag har i en liten burk och som jag snabbt tar till för att smaksätta t ex äpplekakor eller andra äppelefterrätter
Igår blev det en äppelefterrätt, och på några minuter skalades och skivades 10 äpplen. Min kära man kom hem med en sådan här apparat för ett par veckor sedan