Äppelchutney vinäger recept

Äppelchutney

Äppelchutney

Eftersom vi har en hel del äpplen att ta hand om gjorde jag en dubbel sats av äppelchutneyreceptet som följer
Äppelchutney

Äppelchutney

Har du inte prövat att göra äppelchutney. Lägg äpplen och lök i en gryta tillsammans med vinäger, socker och eventuellt russin
Äppelchutney

Äppelchutney

Lägg äpplen och lök i en gryta tillsammans med vinäger, socker och eventuellt russin. 2 dl äppelcidervinäger. 2 dl äppelcidervinäger
Äppelchutney med russin

Äppelchutney med russin

½ dl ljus vinäger t ex äppelcidervinäger. Receptet gäller för 1 liter 600 g äpplen 2 gula lökar 1 dl rårörsocker ½ dl ljus vinäger t ex äppelcidervinäger 1 kanelstång 1 tsk malen ingefära 1 tsk salt ½ dl russin
Äppelchutney

Äppelchutney

) Jag har länge varit nyfiken på att göra äppelchutney, och den gjorde mig inte det minsta besviken. Häll äppelbitarna, vinägern, farinsockret och russinen i pannan/kastrullen
Äppelchutney med thaipeppar!

Äppelchutney med thaipeppar!

Finhacka äpple och gul lök, fräs detta tillsammans med den pressade vitlöken. Tillsätt sockret och ättikan och låt det koka på svag värme i c

Äppelchutney

Tillsätt lingon, olja, vinäger och socker och koka utan lock, 10 minuter. Skala, kärna ur och tärna äpplena
Äppelchutney med russin

Äppelchutney med russin

1⁄2 dl ljus vinäger t ex äppelcidervinäger. Kärna ur äpplena och skär dem i bitar. Skala och hacka löken
Äppelchutney

Äppelchutney

2 msk vinäger. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en gryta och ägg i alla övriga ingredienser

Äppelchutney

Lägg äpplet i en kastrull och tillsätt socker, vinäger, salt och pepppar. 3 äpplen 2 msk socker 1,5 msk äppelciervinäger 0,5 tsk salt 0,5 krm svartpeppar Gör så här
Äppelchutney

Äppelchutney

Tillsätt lingon, olja, vinäger och socker och koka utan lock, 10 minuter. 75 dl äppelcidervinäger. Skala, kärna ur och tärna äpplena
Min godaste äppelchutney

Min godaste äppelchutney

Jag hade tänkt koka en sats kryddstark äppelchutney (se här) men när jag satte igång med tillagningen visade det sig att jag hade missat att köpa hem tillräckligt med vinäger, så jag fick hitta på en egen chutneyvariant istället
Höstsallad

Höstsallad

1 msk balsamico vinäger. 1 tsk äppelchutney eller honung. 1 msk balsamico vinäger. 1 tsk äppelchutney eller honung