Dessutom gjorde alltid mormor äppelchutney. Äppelchutney 4 äpplen2 cm torkad ingefära i bit1 rödlök1 ½ dl äppelgelé1 msk balsamvinäger1 dl vatten1 tsk saltpepparSkölj äpplena, ta bort kärnorna och skär dem i små bitar. 1 rödlök
Skala äpple, rödlök och ingefära. Skär ner äpplet i tunna klyftor och finstrimla rödlöken. Smält smöret i en kastrull och fräs äpple, rödlök och ingefära tillsammans med saffran
Det hela kompletterades av en klick av min godaste äppelchutney (se här) och lite basmatiris, till dem som inte hade uteslutit sådana saker ur sin kost
1 rödlök. Skala äpplen och lök. Strimla löken och stek hastigt i oljan utan att den får färg. Tillsätt äpplena skurna i små tärningar och rivet citronskal
Tillsätt hackad rödlök,. 1. Sätt ugnen på 100 º. Putsa rådjursfilén och krydda, bryn i panna. Stek sedan i 100º i varm ugn till en innetemperatur på 58º
Skala äpple, rödlök och ingefära. Skär ner äpplet i tunna klyftor och finstrimla rödlöken. Smält smöret i en kastrull och fräs äpple, rödlök och ingefära tillsammans med saffran
Goda starka ostar och rödlök- och äppelchutney. Blanda senapssill modell större burk med 3 kokta hackade ägg, hackad rödlök, hackad dill och 2 dl creme fraiche. Relaterat 3 kokta hackade ägg, hackad rödlök, hackad dill och