Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
röd spansk peppar, skivad (ju fler kärnor du har kvar, desto hetare chutney). Blanda med 1 dl chutney med 1 dl crème fraîche så får du en jättegod sås till grillat
) Jag har länge varit nyfiken på att göra äppelchutney, och den gjorde mig inte det minsta besviken. Jag har haft en riktig äppelhelg med tillagning av mos, paj, kräm och chutney
röd spansk peppar, skivad (ju fler kärnor du har kvar, desto hetare chutney). Blanda med 1 dl chutney med 1 dl crème fraîche så får du en jättegod sås till grillat
När livet ger dig äpplen, gör en äppelchutney (eller möjligtvis en äppelkaka) resonerade Håkan förra helgen, när han såg den stora påsen med äpplen vi fått hemlevererade av frugans arbetskamrat