Det är ju som sagt äppelsäsong men det kändes som att jag nått min nivå på bakning med äpplen så jag gjorde en äppelchutney istället som jag sen kan servera till kyckling eller fläskkött
Tillsätt sockret och ättikan och låt det koka på svag värme i c. 5 dl ättika. Finhacka äpple och gul lök, fräs detta tillsammans med den pressade vitlöken
Vi serverade den mumsiga grytan med basmatiris och lite kryddig äppelchutney (se här). Ha i sambal, ättika, ketjap manis, äpplejuice och vatten och låt det koka upp
Tillsätt äpple och ättika samt socker. Smaka av med eventuellt mer socker eller ättika. Köttfärsjärpar med sellerimos och äppelchutney, 4 pers. 1 dl ättika. Köttfärsjärpar med sellerimos och äppelchutney, 4 pers Köttfärsjärpar. 1 dl ättika
I med äpplena, två finhackade chilifrukter (habanero), I med 0,5 dl ättika, 0,5 dl vatten (något mindre vatten egentligen), en bit kanelstång, några nypor ingefära, 1 msk currypulver, den riktiga, i plåtburk från orientbutik, 1,5 dl socker. /Boel 0,5 dl ättika
och en kryddstark äppelchutney. Lägg upp en liten del sallad på botten av en tallrik, på salladen placerar du några skivor grisfile och över filen napperar du med lite äppelchutney