Rör ner farinsocker, tomatpuré, buljongtärning, balsamvinäger och sojasås. Mitt populäraste blogginlägg någonsin är ett recept på älgstek från 2011. 1,5 kg djupfryst älgstek. 0,5 dl balsamvinäger. 0,5 dl balsamvinäger
1 msk Balsamvinäger. 1 msk Balsamvinäger. Tapas med sting. Kalvlever kanske inte så ofta förknippas med goda tilltugg, men tillagat på det här viset blir det en riktigt läcker liten smårätt
Turkisk yoghurt med en gräddskvätt, vanilj, kanel, kardemumma och kokosflagor, kokt ägg med majjo också pofiberfrallan med rökt älgstek, gurka och pepparrotsost
½ dl balsamvinäger. De där långa dagarna i älgskogen känns väl värda mödan, säger min sambo, när han får sätta tänderna i en sån här mör och saftig älgstek
Rödvinsmarinad1, 5 kg kött, vi hade älgstek2 dl rödvin2 vitlöksklyftor, pressade3 st soltorkade tomater, finhackade0,5 dl balsamvinäger1 msk flytande honung2 krm nymalen svartpepparBlanda ihop alla ingredienser till marinaden. Vi använde en lite sämre bit älgstek och lät den marinera i 2 dygn sen grillade vi den på indirekt värme till drygt 60 grader. 0,5 dl balsamvinäger
Lördagens finmiddag blev älgstek (som jag lagade i ugn i torsdags och sen legat i marinad i 2 dygn), potatisgratäng och rödvinsås. 1 kg älgstek. 4 msk balsamvinäger. 1 kg älgstek. 4 msk balsamvinäger