Hacka rädisor, lök och örter fint och garnera med det. Här kommer ett recept på älgstek(eller den stek du nu har)som jag tyckte var kalasgod , Ingrid Jervström har precis gett mig receptet
Krossa örter, enbär och vitpeppar till ett fint pulver i mortel, blanda väl med saltet. Jag marinerar ofta kalkonbröst när jag är i Turkiet, här har jag använt älgstek
Hemma hos min föräldrar blev vi bjudna på älgstek, som alltid fantastiskt gott, men man vill ju gärna bidra med något, vid sidan av vinet – kanske särskilt i detta fall då jag tagit med ett varuprov
Hacka grönsakerna och örterna. Putsa och öppna älgsteken. Krydda medsalt, örter och rosépeppar. Slå på rödvin och låt koka intillsammans med sky från älgsteken
örter. torka av älgsteken och krydda den med kryddblandningen. vakuumpacka eller stoppa älgsteken i en Ziploc-påse och pressa ur all luft genom att sänka påsen försiktigt ner i ett vattenbad
Färska grovhackade örter efter smak, tex timjan, rosmarin, persilja, oregano. 1 st fryst älgstek av tex. Lägg in den frusna älgsteken i ugnen på 80 grader. /Maria 1 st fryst älgstek
örter. torka av älgsteken och krydda den med kryddblandningen. vakuumpacka eller stoppa älgsteken i en Ziploc-påse och pressa ur all luft genom att sänka påsen försiktigt ner i ett vattenbad