Blanda lök, de båda vinsorterna och olja i en bunke. vinbär. Lägg i vinbären och sjud cirka 5 minuter. 5 dl rött vin. 5 dl vittvin. 3 msk rödvinbärsgelé
Häll på vin, vatten och buljongtärningen. Mustig älggryta med oliver och timjan. 2 1/2 dl rödvin. 4 portioner 300 g grön färsk sparris 3 hackade charlottenlökar 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl grädde 0,5 dl torrt vittvin 1 msk olja 1 dl crème fraiche 2 salladslökar 50 g dill 80 g stenbitsrom salt och peppar Ansa sparris och skär ner den till 2 cm…. ca 2 portioner ½ blomkålshvuvd 1 gul lök ½ fänkål 4 gröna sparrisar ½ dl vit vin 2 dl grädde 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 3 msk hackad persilja olja salt och peppar Finhacka löken och blomkålen. 2 1/2 dl rödvin
såsom älggryta med karljohansvamp, enbär, morötter med mera. Tidigare i höstas fick jag en tweet från Terreno när jag befann mig i Toskana med den europeiska vinbloggskonferensen EWBC