Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprika ochkantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 150 g kantareller eller annan svamp. 5 dl hönsbuljong av tärning eller fond
Servera köttet i såsen direkt ur grytan eller fördela köttet på tallrikar tillsammans med rotfrukter och stekta kantarelleroch servera såsen vid sidan om
Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprika ochkantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 150 g delade kantareller eller annan svamp. 2,5 dl hönsbuljong av tärning eller fond