Garnera med persilja. 5 l trattkantareller. 3 msk persilja. Skär köttet i grytbitar. Skala och hacka löken. Blanda lök, de båda vinsorterna och olja i en bunke
Av resten av steken gör jag nu älggryta. Nu puttrar köttet i en sås gjord på rött vin, crème fraiche, smaksatt med dijonsenap, kantareller (torkade), pyttelite timjan
Fräs lök, vitlök, morötter, paprika och kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. 150 g kantareller eller annan svamp. 3 msk persilja eller färsk timjan
Fräs under tiden kantarellerna. persilja. Smaka av grytan och dekorera med persilja. persilja. 200 g kantareller, smörfrästa. 3 morötter 3 palsternackor 200 g kantareller, smörfrästa
Fräs lök, vitlök, morötter, paprika och kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. 150 g delade kantareller eller annan svamp. 3 msk persilja eller färsk timjan
älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan
älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan