Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet. 4 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor. 300 g kantareller eller annan svamp. 4 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor. 300 g kantareller eller annan svamp
Tillsätt de stekta kantarellerna, red av och ät. 11 gul lök. 1210 g stekta kantarellerSå här gör du 80 minuter Skär köttet i grytbitar, hacka löken och tärna morötterna
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 500 g Älgkött 1 st Gul lök 2 st Morötter Nymald svartpeppar salt 3 dl vatten 1 st Köttbuljongtärning 2 dl Vispgrädde 6 st Enbär (krossade) 1 tsk Timjan 1 msk Svartvinbärsgelé 209 g Gula kantareller (konserverade eller förvällda)