Här puttrar älggrytan med lök, morötter, vatten, fond och tranbärsjuice. Jag serverade grytan med mandelpotatis (med tunt skal) och en lingonsylt smaksatt med chili vi fick sv pappa o Anita när dom var hit o hälsade på
Jag serverade grytan med ris och sallad med min hemgjorda krusbärs- och chiligelé. En god älggryta passar bra när det börjar bli kyligt på kvällarna igen
) och middagen - älggryta - har jag klar. Älggryta med grönpeppar och chili. Nu ska grunden till älggrytan stå och puttra på ett par timmar och ätas några dagar senare
se Ceviche på abborre 4 portioner 4 timmar Ingredienser 4 lime, pressad saft ½ dl rapsolja 1 röd chili, urkärnad, finhackad 1 rödlök, finhackad ½ tsk salt 2 krm vitpeppar 400 g abborrfilé, i små bitar 4-5 cm gurka, i tärningar 1 mango, skalad, i tärningar 1 dl färsk koriander, finhackad = Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ Tillagning Blanda lime, olja, chili, lök, salt och peppar i en skål. 1 röd chili