Älggryta bacon kantareller recept

Husets älggryta

Husets älggryta

Bryn grytbitar och bacon i smör, tillsätt lök och vitlök mot slutet. Tillsätt fond, gelé, vinäger och trattkantareller

Älggryta med gorgonzola och björnbär

Klipp ner baconet i grytan och fräs tills baconen börjar bli krispig i kanterna. Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet

Höstens guld - vilt och svamp

Stek finhackad bacon knaprigt. Så här gott om trattkantareller är det. när soppan är serverad i skålar/tallrikar, strö över knaperstekt bacon

Älggryta med mörkt öl

Fräs lök och bacon och tillsätt det i grytan. Fräs under tiden kantarellerna. 120 g bacon i strimlor. 200 g kantareller, smörfrästa. 120 g bacon i strimlor. 3 morötter 3 palsternackor 200 g kantareller, smörfrästa

Älgfärsrulle

älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan

Älgfärsrulle

älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. I stället för prosciutto kan pancetta eller bacon användas, lingon kan ersätta tranbär

Veckomeny vecka 41

Middagar Fläskkarrékotlett, stekta aubergineskivor med mynta, kryddig couscous Wokad fläskkarré med sugar peas & grön paprika, basmatiris Älggryta med kantareller , pressad potatis, rönnbärsgelé Kycklinggryta med oliver & körsbärstomat , tagliatelle Salamitallrik & ostbricka Förrätter Betor ugnsbakade med feta & pumpafrön Pumpasoppa , baguette Efterrätt Mintbrownie med glasyr av After Eight Lunch Tagliatelle med kantareller, bacon, parmesan & rostade pumpafrön Etiketter

Älgfärsrulle

älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. I stället för prosciutto kan pancetta eller bacon användas, lingon kan ersätta tranbär

Älgfärsrulle

älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. Bacon borde ge älgköttet lite sälta och saftighet, lingonen en angenäm syra, löken en fin rund smak och så lite färg med persiljan