En kärleksfull meny Varmrätten blev den återkommande favoriten enbärskryddad filé tillsammans med en sås smaksatt av gin och fläder samt till detta vitlöksrösti som jag gratinerade i hjärtformar Remsans bistro
Enbärskryddad entrecote med gin- & flädersåsOriginal receptet kommer från Görn Helleblad, men jag har gjort om det lite, för jag hade ingen älgfilé och att ge mig på att flambera vågar jag inte Remsans bistro
Gorgonzolaspäckad älgfilé med rotfruktsrösti Stäng av köksfläkten och häll på gin, låt flambera hastigt. 4 cl gin. 4 cl gin. Första adventshelgen är här och alla ljusstakar och stjärnor är framme Smått & gott
Enbärsgravad älgfilé en msk gin om starkare enbärssmak önskas. 1 msk gin. Krossa kryddorna i mortel tillsammans med en del av saltet Matklubben.nu
Enbärskryddad älgfilé 5-6 cl gin till flambering. Putsa filén helt fri från fett och hinnor. Platta till varje skiva lätt med handen Matklubben.nu
Messmörssås Tillsätt gin, vatten, kalvfond och soja och låt det koka ihop. 1/2 dl gin. Fräs löken lätt i en kastrull Matklubben.nu