Efter att man har smakat “riktiga” chorizokorvar, kommer man inte vilja ha något annat. De har hög kötthalt, köps råa och måste stekas hårdare och längre, men smaken och konsistensen är svår att slå (jämfört med andra korvar)
Våra barn har aldrig varit speciellt förtjusta i korv, som både jag och äkta hälften gillar, men det jag saknat i en stroganoff har varit en härlig hetta, så den här gången tillsatte jag en massa stark feferoni och det blev en korv stroganoff med sting i
Det kan också bero på att vi inte hade äkta smör hemma att lägga i mosen, utan använde margarin. För någon dag sedan lagade jag spenatmos och korv på tvären i ugnen (ugnskorv)
En riktigt äkta Stroganoff görs på oxfilé eller annat fint nötkött, men korv går också bra. Det är ju ändå så att det är såsen som ger rätten karaktär, och såsen är så "äkta" den kan bli
mixa en god äkta fetaost med creme fraiche. Passar till allt, korv, kyckling kött… Mums. m skurit ner korv och lagt direkt i paketen när vi åkt ut i skogen för att grilla, så då är hela måltiden klar på en gång *mums*
Satsa på äktafalukorv med hög kötthalt. Dags för korv. Korven som delas på mitten på längden blir ganska tjock och inte "stekt" när den tillagas - men då desto saftigare
Men på ett "äkta" brunchbord finns. Jerk passar lika bra till kyckling, fläsk, korv eller nötkött. En favorit hos oss på gastronom, Jamacian jerk chicken är helt laddad med härliga kryddor
Åtminstone om man serverar den med ett glas rött till…Är man funtad som M så dränker man spindlarna i blod på äkta Halloweenmanér när det är dags att äta dem
Dra skinnet av korven och skär den i små bitar. Värm upp oljan i en gryta, och bryn korv och all lök. Låt rinna av och häll över i grytan med korvblandningen
När jag åt kött, kunde jag tycka att vissa 'äkta' korvar och köttbullar innehöll alldeles för mycket små, hårda, otäcka saker som ben, brosk och annan otyg för min smak (jag var en mycket kräsen korv och köttbullsätare när det begav sig