Äggwrap recept

Äggwrap med parmesan

Äggwrap med parmesan

Separera äggen så du har vitor för sig och gulor för sig. Vispa vitorna till ett hårt skum (som maräng)
Äggwrap med skagenröra och grönsaker

Äggwrap med skagenröra och grönsaker

Det kallas kort och gott för äggwrap och går att fylla med lite vad som helst. Här har jag valt att fylla min äggwrap med skagenröra, gurka, tomat och ruccola
Äggwraps LCHF-arkivet

Äggwraps LCHF-arkivet

Sätt ugnen på 200 gr. Separera äggvitorna från gulorna. Vispa äggvitan med en nypa salt till ett hårt skum
Äggwraps

Äggwraps

Till vår senaste resa som tog oss till Peru och den vackra inkaleden hade vi med oss hemmagjorda äggwraps till den långa flygresan
Äggwraps | Hälsa som livsstil

Äggwraps | Hälsa som livsstil

Gör så här Sätt ugnen på 175 grader. Knäck äggen i en skål och vispa. Blanda ner övriga ingredienser och vispa ordentligt
Äggwrap med parmesan

Äggwrap med parmesan

  3 st Ägg. 1  1/2 tsk Örtsalt (Herbamare). 1  1/2 dl Färsk parmesan (riven). 1  1 nypa Svartpeppar (nymalen)
Äggwraps

Äggwraps

6 st Ägg 4 msk Vätska (Kokosmjölk/Grädde/Vatten) 6 tsk Fiberhusk 1 1/2 tsk Bakpulver efter smak Valfri smaksättning
Äggwrap – enkelt och gott!

Äggwrap – enkelt och gott!

Äggwrap är supergott och kan varieras i all oändlighet. Perfekt att ta med sig på resande fot eller på picknick