Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göra med äggvitor som blir över. Hoppas att ni fått liiite inspiration vad ni kan göra med äggvitorna
Just äggvitor har länge varit ett dåligt samvete. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Vad ska man göra med alla äggvitor. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
Vispa äggvitorna med crème fraiche, persilja, chiliflakes, salt och peppar. 1. 2. Hacka vårlöken och stek sen i en teflonpanna tillsammans med rapsoljan
– Vad sjutton ska jag göra med alla äggvitor. Är en fråga som alla glasstillverkare någon gång ställer sig när hen åter står där med en färsk glassmet och sex överblivna äggvitor som ligger och simmar i ett glas och ser lite hopplöst slemmiga ut
5 äggvitor). 5 äggvitor). Jag hade inga större förväntningar, på det japanska téet Matcha. Så att säga att det överträffade mina förväntningar säger liksom ingenting alls
Nåja, när jag ramlar in där så får jag veta att om jag ska vispa maräng så ska jag först frysa äggvitorna och sedan tina dem innan jag vispar för då blir allt så mycket bättre