Ni vet de där äggen som ibland kallas för ”världens bästa livsmedel”. Jag älskar dem. Kan inte få nog. Tror att vi är många som avgudar de små rackarna och vill därför ägna ett helt inlägg åt en söt äggspecial
Med lite roliga färger så passar de ju äggstra (hahaha) bra nu till helgen. Maränger till påsk. Nu är vi ju inne i påsktider och då ska det ju ätas ägg
Idag testade jag det mycket underliga att hälla ett rått ägg i gröten. Bara tanken får en att rynka på näsan lite, men det var faktiskt inte alls pjåkigt
Nu har jag haft äggstra kul. Ojdå, det är visst någon som byggt sej. ett litet rede i min kökskrans. Min allra sötaste äggkopp fick jag i julklapp i fjol av väninnan K, som hade hittat den i en antikbod
Spexa till det lite äggstra med ett påskäggsbröd som äggkopp till påsk. Förutom den lilla extravaganta touchen som den ger så smakar dessa påskäggsbröd väldigt gott