Blanda ner yoghurt och dill. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Blomkålspannacotta med räkor och rom6-8 st200 g blomkålvatten1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 gelatinblad2 dl matlagningsyoghurt1 dl hackad dillsalt och pepparGarnering. 2 dl matlagningsyoghurt
Vispa samman ägg, majsstärkelse, tacosås och turkisk yoghurt i en skål. Häll äggstanningen över fyllningen och grädda pajen i mitten av ugnen, 25–30 minuter. 2 dl turkisk yoghurt
Häll på äggstanningen. Pajdeg125 g Smör3 dl vetemjöl1 krm salt1–2 msk iskallt vattenFyllning4 ägg4 dl Mjölk 3%salt och peppar200 g kirskål200 g fetaost10 soltorkade tomater2 färska tomaterSås3 dl Turkisk yoghurt1 pressad vitlöksklyfta3 msk finhackad färsk timjan eller 1 msk torkadsalt och pepparGör så här Skär smöret i cm-stora kuber
Vispa ihop äggstanningen och ostsåsen - fyll pajskalet med. turkisk yoghurt. Efter 45 min - känn i mitten om äggstanningen stannat. Efter 45 min - känn i mitten om äggstanningen stannat
Jag har utgått ifrån hans ”äggstanning” och lagt min egen twist på den, utifrån hur jag brukade laga mina egna äggbaserade tortillas innan jag blev vegan
Receptet på biffarna kommer från Tuvessonskan, sedan kokade jag bara bulgur i grönsaksbuljong- och citronvatten samt serverade med tacomajo (blanda ihop tacosås med majonäs, spä ut med lite yoghurt om du vill) och stänk över srirachadroppar för extra oumph i käften