Vispa ihop äggstanningen och häll över alla grönsakerna i pajformen. Jag trodde först att jag varit för frikostig med vitlöken i olivröran, men det lyfte verkligen röran ihop med kalkonbröstet
Häll över äggstanningen och strö till sist över den rivna osten. Blanda sedan i tomater, pressad vitlök, oxbuljong, vatten, dijonsenap samt kryddorna och låt koka ihop rodentligt
Skala och hacka vitlöken. Häll över äggstanningen och grädda i mitt i ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg, ca 20 minuter. 1 st vitlöksklyfta
2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om. Lägg på ost sporadiskt över blandningen i stekpannan och häll sedan över äggstanningen, grädda i ugnen 200 grader tills osten har smält och fin färg uppstår
Blanda samman gräddfil, majonnäs och riven vitlök i en skål. Häll äggstanningen över fyllningen och grädda pajen i mitten av ugnen, 25–30 minuter. 2 st vitlöksklyftor