Strimla salamin och dela ädelosten i små bitar. Grädda pajen mitt i ugnen i 30-35 minuter eller tills allt har fin färg och äggstanningen har stannat. 150 g salami
Vira ihop salamiskivor och stick ner. Var försiktig med salt då både salami och ost ger sälta. Salami och brieostpaj 4 port. ca 150 g salami. Häll äggstanningen över formen och grädda i 225 grader i ca 20 min eller tills äggstanningen stannat och ytan fått fin färg. ca 150 g salami
Lägg ned brieosten, lökringarna och slamin i pajskalet och häll över äggstanningen. Nog om ursäkter, självklart tänkte jag tipsa om en supergod matpaj bestående av brieost och salami
Häll på äggstanningen. Gör såhärFinhacka salami och rödlök och lägg i pajskalet. Häll på äggstanningen. Finhacka salami och rödlök och lägg i pajskalet
salami och fårost är en god kombination tillsammans med oregano. 150 g salami, idag valde vi hälften vitlökssalami och hälften pepparsalami1/2 st paprika1/2 st rödlök skuren i halvmånar1/2 dl grovhackade soltorkade tomater150 g fårost (kan minskas till 100g)12 st kalamataoliverÄggstanning. Fyll pajen med fyllningen och äggstanningen och grädda ytterligare 40-45 minuter i 175 grader. 150 g salami
Stek på medelvärme tills äggstanningen stelnat i botten. Det finurliga med fritatta är att du kan ha i precis vad som helst egentligen, grönsaker, lök, kött, kyckling, potatis, skinka, salami etc
Strö över parmesanosten och rör ihop äggstanningen. Idag fick jag en sådan längtan efter paj, så kvällens middag bestod av en krämig matpaj innehållande bland annat rivna morötter, färsk broccoli och italiensk vitlökssalami
Häll äggstanningen i pajskalet. Strimla salamin. 0,5 dl pinjenötter100 g tunt skivad salami1 burk grillad paprika i olja, i olivolja, 200 g alt. 4 Fördela salami och paprika i det förgräddade pajskalet. 100 g tunt skivad salami
Gör äggstanningen. Salami och Broccolipaj. Häll över äggstanningen, strö över resten av den rivna osten. Lök längst ner, broccoli och salami snyggt runt ikring
Sno snabbt ihop ett pajskal, lägg i vad som finns i kylskåpet och häll på en äggstanning. Fördela spenat, lök, paprika, salami och stekta kantareller jämnt i pajskalet
Häll äggstanningen över pajen. En av min mans favoritpålägg / tilltugg är brieost och salami. Går vi ut och fikar och det finns en brie och salamismörgås tar han det mer än gärna
Häll äggstanningen i pajerna. Strimla salamin. Rör ner salami och tomater i purjolöken. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter eller tills äggstanningen har "stannat" och fått fin färg. 100 g salami