Fyll det förgräddade pajskalet med ruccola, fetaost och soltorkad tomat. 1 rejäl bunt ruccola. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat. 1 rejäl bunt ruccola
Min hektiska period håller på att gå över i något lugnare, och då vill jag testa några olika idéer jag har fått när det gäller alternativ till äggstanning
Lägg ruccola i botten och på med en klick pestosås. Toppa med nötter, citron och lite ruccola. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Parmesankorg med räkor & pesto4 st3 dl grovriven parmesan200 g skalade räkor (500 g oskalade)ruccola4 msk pinjenöttercitron till garneringPestosås
Vispa ihop ägg och matlagningsgrädde med lite svartpeppar och häll äggstanningen över pajfyllningen. Strimla purjolöken och fräs den i lite smör tillsammans med ruccolan tills den mjuknat
Häll på äggstanningen. Eller egentligen kan jag inte påstå att det smakade så mycket, men det funkade alldeles utmärkt som utfyllnad istället för ruccolan som jag brukar använda i denna paj
Häll äggstanningen över ruccola och tomater i pajskalet. I bakgrunden ser ni en paj som även den fått smak av soltorkade tomater samt även lite vitlök och ruccola
Toppa med ruccola, rostade pinjenötter och lite smulad chèvre. Fyll därefter på med äggstanningen och grädda mitt i ugnen i 30 minuter på 200 grader och därefter på grill 200 grader iytterligare 5 minuter