Mozarella och parmesan bidrar till att göra äggstanningen krämig och läcker, så tja. Pasta brukar de flesta gilla, wok-grönsaker kan man ha på lut i frysen, och med olika kryddor, smaker och wok-blandningar kan man variera sin vegetariska pastagratäng på alla möjliga sätt
Du har kanske – precis som jag – en tendens att alltid koka för mycket pasta. Det går åt, tänker du, sen åker sista pastaskruvarna ändå i soporna efter några dagar
Vispa samman äggstanningen och häll i formen. Apropå äta hälsosamt så kommer här en pastagratäng fylld med grönsaker, fiberpasta och härliga kryddor, och till det en vitamin-och mineralrik sallad
Vispa ihop ägg, mjölk, ricottaost och buljong och häll äggstanningen över pastan. Pastagratäng. Sila av pastavattnet och blanda pastan med grönsaks- och baconfräset
3 dl okokt pasta (makaroner), 1 bit purjolök, 1 stånd broccoli, 180 g rökt skinka, 3 ägg, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, 4 dl mellanmjölk (laktosfri). Grädda makaronipuddingen i cirka 30-40 minuter tills äggstanningen har stelnat och puddingen fått fin färg. 9 smartpoints per portion 3 dl okokt pasta
Igår kokade vi alldeles för mycket pasta. Så idag får det bli pasta- tacogratäng till middag. Låt koka ihop ett par minuterFördela pastan i formen, fördela köttfärsröran över pastan