Vispa ihop äggstanningen. Häll på äggstanningen och strö över ost. Hur många gånger har man inte hört “det finns så himla mycket kantareller ute nu, jag hittade flera liter på hundpromenaden
Fördela lök, broccoli och riven ost i pajskalet och häll på äggstanningen. Hacka samman smör, mjöl och linfrön för hand eller i matberedare till en grynig massa
Fördela lök, broccoli och riven ost i pajskalet och häll på äggstanningen. Hacka samman smör, mjöl och linfrön för hand eller i matberedare till en grynig massa
Häll över äggstanningen och fördela de resterande rödbetsklyftorna och chèvren. 1 tsk chiafrön (kan ersättas med linfrön). 1 tsk chiafrön (kan ersättas med linfrön)
Rör det rumstempererade smöret, mjöl, grahamsmjöl och linfrön till en deg. 1 msk linfrön. Häll äggstanningen över och ställ in i ugnen i ca 35 min. 1 msk linfrön
Lägg laxen i äggstanningen. 1/2 dl linfrön. 1/2 dl linfrön. Idag blev jag sugen på paj. Har varit mycket sallader på senaste, inget fel med det men variation är ju alltid trevligt
Ingredienser (äggstanning). Hacka samman smör, vetemjöl och linfrön. Vispa ihop alla ingredienserna till äggstanningen och häll över kycklingen och broccolin
Fördela lök, broccoli och riven ost i pajskalet och häll på äggstanningen. Hacka samman smör , mjöl och linfrön för hand eller i matberedare till en grynig massa
/ 150g smör / 1 tsk örtsalt / 2 msk pumpakärnor / 1 msk linfrön / 2 msk solroskärnor / 2 msk skalade hampafrön / 2 dl grovt mjöl, t ex graham eller dinkel / 1 äggula / 1 msk turkisk yoghurt /Kör de torra varorna i mixer så att nötter och frön krossas, tillsätt sedan de andra ingredienserna och kör till en slät smet. Grädda i nedre mitten av ugnen, 200°C tills äggstanningen stannat, ca 40 minuter. / 1 msk linfrön