salami och fårost är en god kombination tillsammans med oregano. 150 g salami, idag valde vi hälften vitlökssalami och hälften pepparsalami1/2 st paprika1/2 st rödlök skuren i halvmånar1/2 dl grovhackade soltorkade tomater150 g fårost (kan minskas till 100g)12 st kalamataoliverÄggstanning. Fyll pajen med fyllningen och äggstanningen och grädda ytterligare 40-45 minuter i 175 grader. 150 g fårost
Slå äggstanningen försiktigt över fyllningen. Grädda i nedre delen av ugnen, 40-50 minuter tills äggstanningen stelnat och fått lite färg. 150 gram fårost , smulad eller i bitar
Blanda allt till äggstanningen men var försiktig med det extra saltet. Pecorino är en fårost med stark smak och sälta så det blev en bra kombo med den lite mildare och yngre Parmesanosten jag hade
Häll äggstanningen över spenaten och fårosten i pajskalet. Till äggstanningen. Färsk spenat, alternativt ett paket frysta spenatblad Fetaost, skuren i träningar eller smulad i bitar En halv vitlöksklyfta – att gnida skålen till äggstanningen med 2 ägg 2 dl grädde (eller gräddmjölk) Lite riven muskotnöt Om du använder fryst spenat skall den vara nästan helt tinad och fördelas i det förgräddade pajskalet tillsammans med fetaosten
Vispa ihop äggstanningen och slå den försiktigt i pajskalet. Strimla tomaterna och tärna fårosten. Fortsätt att grädda pajen i nedre delen av ugnen, 30-40 minuter tills äggstanningen stelnat och fått fin färg. 100 g fårost
Vispa ihop äggstanningen och slå den försiktigt i pajskalet. Strimla tomaterna och tärna fårosten. 250 g upptinad bladspenat 1 liten purjolöksmör eller margarin6-8 marinerade, soltorkade tomater 100 g fårost1 knivsudd riven muskot1 tsk mejramÄggstanning. Fortsätt att grädda pajen i nedre delen av ugnen tills äggstanningen stelnat och fått färg, ca 30-40 minuter. 100 g fårost