Häll över äggstanningen. 3 dl dinkelmjöl (eller vetemjöl)150 g smör0. 3 dl dinkelmjöl. Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg
Vispa ihop alla ingredienser till äggstanningen. 1 1/2 dl dinkelmjöl fullkorn. Fyll pajskalet med grönkålsfräset och de hackade valnötterna, häll på äggstanningen och grädda pajen mitt i ugnen i ca 25 minuter. 1 1/2 dl dinkelmjöl fullkorn
och häll över äggstanningen. 3 dl siktat dinkelmjöl. Grädda i ugnen på cirka 200 grader i 30 minuter eller tills pajen fått en fin färg och äggstanningen stannat. 3 dl siktat dinkelmjöl
Häll äggstanningen över grönkålen. 3 dl siktat dinkelmjöl. Ugn. 200 grader. Mixa snabbt ihop mjöl, salt och smöret, skuret i kuber till en smulig massa, eller använd fingertopparna
Häll äggstanningen över pajen och grädda i ca. 1 1/2 dl dinkelmjöl. 1 1/2 dl dinkelmjöl. Matpaj är något som jag gör väldigt sällan, vilket är lite konstigt eftersom det är så gott
Vispa ihop alla ingredienser till äggstanningen. 1 1/2 dl dinkelmjöl fullkorn. Fyll pajskalet med grönkålsfräset och de hackade valnötterna, häll på äggstanningen och grädda pajen mitt i ugnen i ca 25 minuter. 1 1/2 dl dinkelmjöl fullkorn