Denna gång gjorde jag den i en form så jag slapp varken forma brödet eller att det blev för tunt vilket var skönt, slängde inte ens in det i smörgåsgrillen utan jag fyllde den med en äggomelett samt kalkonpålägg och bara åt
Till frukost kan man äta kvarg och lägga till frukt/bär, äggomelett där du kan lägga till grönsaker, pannkakor (har massa recept här på bloggen utan gluten, enklast är bananpannkakor - 1 banan och 2 ägg), smoothies, ja det finns massor av frukostar som är hälsosamma men ändå inte innehåller gluten och också är optimalt för viktnedgång
Väl hemkomna efter nattens strapatser står ett bord av italienska smårätter väl uppdukat, några italienska salamin, äggomelett ( som tryffeln kombineras bäst med av alla maträtter) bruschetta, några goda lokala ostar och så självklart nattens fångst av tryffel, denna gång den svarta tryffeln
Keso med äggomelette. Recept på olika Keso/Kesella/Kvarg blandningar till Mat,mellanmål Alltid minikeso eller lättkesella eller lättkvargBlandningarna kan enkelt bara röras ihop eller mixas med stavmixer eller en blender