Vispa grädden lätt. Blanda äggulor, socker och citron i en rostfri bunke. Ställ bunken i en kastrull med sjudande vatten och vispa krämen över vattenbadet tills den tjocknar
Koka moroten riktigt mjuk och mixa den. Pressa ur allt vatten ur moroten med hjälp av en handduk. Fräs schalottenlöken mjuk utan att den tar färg i 2 msk matolja
Nybliven 11-åring skulle firas igår. Både med cykel och tårta. Hon önskade sig denna tårtan och nu var det väldigt länge sen den blev bakad, så det passade ju bra när några släktingar joinade för kalas på eftermiddagen
Juliga kryddor i marängen, påskgul äggkräm till fyllningen, somriga bär och hjärtlig choklad. Du kan hoppa över att göra äggkräm, och i stället blanda färdig lemoncurd med grädde
Men det jag vill fokusera på i detta recept, är äggkrämen som jag serverar till. Vad som skiljer min äggkräm från många andra, är att jag smaksätter den med misopasta - en chock eller hur