Se bild överst i blogginlägget för riktlinje av konsistens. Dom är helt makalöst goda och får verkligen mig som saknat tunnbröd att hoppa upp och ner i taket av glädje
Så sjukt gott med tunnbröd, smör, skivat ägg och kaviar. I morse fick jag för mig att baka tunnbröd, jag har bakat tunnbröd flera gånger tidigare men inte riktigt lyckats
Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche. 1 1 hårdkokt ägg . Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går. 1 Fyllning med matjessill och ägg
Blanda i ägg, salt och olja. Lägg bröden på ett galler och låt dem svalna under en bakduk. 11 ägg. Lägg på plastfolie eller en bakduk och låt degen jäsa i cirka 40 minuter. Lägg på bakduk och jäs i ytterligare 10 minuter
Tärna potatis och ägg och lägg i en bunke. Koka äggen hårda, cirka 6 minuter. 3 Lägg ut tunnbröden och fördela röran på bröden. Skiva i cirka 2 cm tjocka skivor och lägg på ett serveringsfat. 6 ägg. 4 mjukt tunnbröd
Klicka ovanpå tunnbröden. Gjort i raketfart - men låt inte stå för länge - då mjuknar tunnbröden. 4 hårda tunnbröd i portionsformat. 1 hackat hårdkokt ägg
Tärna potatis och ägg och lägg i en bunke. Koka äggen hårda, cirka 6 minuter. 3 Lägg ut tunnbröden och fördela röran på bröden. Skiva i cirka 2 cm tjocka skivor och lägg på ett serveringsfat. 6 ägg. 4 mjukt tunnbröd