Blanda ägg och honung i en annan bunke med oljan, kanelen, äpplen och de rivna morötterna. Häll sedan över mjölblandningen i äggblandningen och blanda runt till en jämn smet med en sked
Har tidigare snappat upp att det är viktigt att ha rumsvarma ägg för att kylda kan öka risken att de skär sig, men nu läste jag att det bästa marängerna skapas med äggvitor som fått ligga i en skål utan att vara täckta i kylskåp i någon dag för att vätskan ska avdunsta
Doppa i pärlsocker och lägg på bakplåtspappers klädd plåt. pärlsocker att doppa i. Mandelkubbar är en kanske en gammal kaka men ack så smarriga om ni frågar mig och även om ni inte gör det så fick ni reda på det nu
Lägg ner naanbrödet ett i taget med den smörade sidan nedåt. Smöra alla naanbröden med flytande smör (det räcker med att göra på ena sidan så kan du ta andra sidan i grytan sedan)
Baka ut till bollar som doppas i pärlsocker. Här om dagen kom Rasmus på att han ville baka något, så han slog upp bakboken och fastnade för Mandelkubbar
Vispa ägg och socker pösigt. Rör i smör, citron, mjölk och mandel. 3 ägg. 2 dl socker. 100 g smält smör. 5 dl finhackad sötmandel. 1 tsk vaniljsocker. Smörj och bra en form a 1. 3 ägg. 2 dl socker
Blanda bovetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och husk, och lägg i apelsinskalen och blanda om (de har en tendens att klumpa ihop sig om man tillsätter dem direkt)
Vispa smör och socker så att det blir krämigt och poröst, tillsätt ett ägg i taget. Lägg längderna på plåten och platta till dem, så att degen är ca " ett finger " tjock
Vispa under tiden äggen tillsammans med socker, sirap och vaniljsocker till en ljus och luftig smet. Nej jag raljerar inte över dem som lider av sockerberoende och som måste avhålla sig från allt sött, dem har jag den största respekt och förståelse för