Blanda ägg och honung i en annan bunke med oljan, kanelen, äpplen och de rivna morötterna. Häll sedan över mjölblandningen i äggblandningen och blanda runt till en jämn smet med en sked
Gå tillbaka till din stekpanna och lägg i vattnet, och börja koka av socker/kryddmixen i pannan. Lägg i ytterligare ett lager av äppleskivor och sedan resten av ostsmeten
Vispa under tiden ihop crème fraiche, socker och ägg. Tillsätt äggen. Rör smör och socker poröst. Blanda äpplen, russin, socker, citronskal och kanel i en skål
Det som är lite ovanligt med just denna kaka är, att i stället för att börja med att vispa ägg och socker, så vispas smält smör för sig och blandas sedan med två ägg under fortsatt vispning
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Häll ner i äggblandningen och rör om. Stek dem tillsammans med smör, sockret och kanel tills dem börjar bli mjuka
Det enda som slår denna frosting är chokladganache som jag någon annan gång lägger upp recept på. Vispa ihop smör, farinsocker och strösocker till en mjuk luftig smet vilket tar ca tre minuter