När jag först antog utmaningen att baka fika som var glutenfritt, fritt från spannmål, sockerfritt, äggfritt, nötfritt och mejerifritt känndes det nästan omöjligt att lyckas få ihop något gott fika – vilket gjorde det ännu mer roligt och inspirerande
Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning. Enklast och snabbast gör du det med fingrarna, skippa kniven
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter ochägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen
Tillsätt sockerochvaniljsockeroch vispa med elvisp så det blir lite fluffigt. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Vispa äggochsocker vitt. Lägg på äpplen och häll sedan på resterande smet. Ev behöver du lägga på ett smörpapper efter halva tiden så att ytan ej bränns
Hacka zuccinin till stavar, hacka den gula löken i små tärningar ochlägg sedan ner allt i en stor skål, kläck äggen, häll ner resten av ingredienserna skålen, och ha i så mycket salt och peppar som passar dig i smaken
Maskinvispa äggochsocker så det blir vitt och pösigt. Blanda samman de torra ingredienserna först, och rör sedan växelvis ned det smälta smöret och de vispade äggen