Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten
Vispa grädden, smält chokladen i vattenbad och ta en annan bunke och vispa äggen. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
/ Vispa ägg och socker fluffigt. Then I remembered that I had heart shaped bang molds and chocolate mousse in the frige, so i crumbed the cake up, mixed in the chocolate mousse and after a couple of hours in the fridge, I chocolate dipped the hearts and my cake pops were done
Läggmousse runt om, mellan ringen och chikladbotten för att fylla alla tumma håll mellan. Häll i äggen, olja och buttermilk och vispa till en jämn smet
Smält den vita chokladen och vispa i oströran, knäck i ett ägg i taget och rör runt ordentligt. 3 ägg. Fick med mig ett par tidningar hem från USA i höstas och i en av dem var denna cheesecaken med och den var man ju tvungen att testa
Lägg upp i spritspåse och lägg i kylen tills det är dags att använda blåbärsgrädden/moussen. Ställ bort kastrullen ifrån värmen och lägg i gelatinet, se till så det löser sig
Lägg på nästa tårtbotten och bred på den sista moussen. Vispa ägg och socker poröst. MOUSSE. Vispa grädden löst och rör i äggulor, lingon och vit choklad
När det är dags att lägga ihop tårtan vispas moussen till en fast crème. Rör samman mandelmassa, limeskal och socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa