Dessa kan man äta som de är eller med något gott pålägg. Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Vispa i äggen så det blandas väl. NEW YORK CHEESECAKE MED BLÅBÄR (8 PORT) 300 g digestivekex 150 g osaltat smör 1 dl strösocker 1 dl majsmjöl 2 tsk vaniljsocker 600 g Philadephiaost 2 1/2 dl kesella 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad 1 dl färska blåbär Gör så här. 3 ägg
0) Fräste en finhackad gul lök & skivade champinjoner, sedan på med fyra lättvispade ägg, en skvätt mjölk, örtsalt & peppar & in i ugnen på 200 grader ca 10 minuter
- Lägg i broccolin. mjölkfritt margarin till stekning. - Vispa ägg och vald vätska lätt. Råstek i mjölkfritt margarin i stor stekpanna, gärna med lite höga kanter
Så jag hade ett knep, att blev jag hungrig innan jag lade mig så fick jag koka max två ägg med majonnäs, ibland åt jag äggen och i bland inte, men det var tryggt på något vis
Valfritt antal ägg. FRI FRÅN. I helgen gjorde jag alltså för första gången pocherat ägg. Den här rätten är glutenfri, raffinerat sockerfri och mejerifri
Mosa bananerna och lägg i en skål. Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Jag har inte använt så mycket majonnäs och gräddfil, bara tillräckligt för att binda ihop röran men det är fritt fram att öka på mängden om man gillar när det är lite geggigt