Servera kycklinglåren med ädelostsås, bacon, ris och sallad. 100 g ädelost, t ex Kvibille ädel. 2 msk färsk hackad rosmarin. Tillsätt grädde, yoghurt, buljongtärning, 2/3 av ädelosten och hackad rosmarin. 100 g ädelost, t ex Kvibille ädel. 1/2 buljongtärning 2 msk färsk hackad rosmarin
Vi hade en bit ädelost hemma som ge lökpajen en skjuts tillsammans med rosmarin i pajskalet. Lägg tärnat smör, créme fraiche, mjöl, rosmarin och salt i en bunke och arbeta ihop till en deg
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kycklinggryta med ädelost. färsk rosmarin. Strö över rosmarin. färsk rosmarin. Tidigt på lördag drar vi till fjällen, det blir fest hela kvällen och så vidare och så vidare
Jag fortsätter på temat ädelost eftersom det lämnade en bit över efter gårdagens vårliga soppkok. Det här en gryta med mycket smak och inte bara från osten utan också från rosépepparn och den färska rosmarinen
Koka ihop honung, olivolja, rosmarin och finhackat apelsinskal. Garnera med rosmarin och apelsinskal. Skär centimetertjocka skivor av pepparkakan och rosta dem i en stekpanna i olivolja eller smör
Blanda färsen med rosmarin, vitlök och salt och peppar. 2 msk färsk rosmarin, hackad. 100 g krämig ädelost. 2 msk färsk rosmarin, hackad. 100 g krämig ädelost
Strö över rosmarin. färsk rosmarin. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, fond, kryddor, portvin (eller saft) och soja
Det är färsk gnocchi med egenmixad rosmarinolja, päron och ädelost. Ska också erkänna att ädelost inte är min grej heller så istället för att ha i osten i rätten som det står i receptet så smula jag bara över lite vid servering men det sluta med att jag peta bort allt då jag inte klarade av att äta då det tog över för mycket