Strö över persilja. Lövbiffsrullader med ädelost och fikon, 4 pers. 8 stora skivor lövbiff100-150 ädelost4 färska fikon, i kvartar3 dl grädde1 dl vatten2 msk kalvfondlite soya och svartpepparpersiljaLägg en bit ädelost och en fjärde dels fikon på varje lövbiff, rulla ihop och fäst med tandpetare. 100-150 ädelost
Smaka av med salt och peppar, strö över hackad persilja och servera genast direkt ur grytan. 100 g riven ädelost. 600 g fläskfié 1 purjolök, tunt skivad 10-12 små lökar 2 vitlökar, tunt skivade 2 paprikor, strimlade 1-2 morötter, tunt skivade 1 dl rödvin 3 dl grädde 1 msk kalvfond 100 g riven ädelost 1/2 pkt små frysta gröna ärter Marinad 2 msk olivolja 1 dl rödvin 2 msk kinesisk soja Salt Vitlökspeppar
Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. 1140 g riven ädelost. 13 msk finhackad persilja. 5 msk vetemjöl 140 g riven ädelost 0. 5 tsk salt 1 krm salt 3 msk finhackad persilja Garnering Serveras med krispig salladSätt ugnen på 225 grader