parmesan och svartpeppar. Den här pastan får mild smak av ädelost och lite knaprighet av bacon. Lägg upp på tallrikar och strö över lite bacon, dra några varv med svartpepparkvarnen och avsluta med lite parmesan
Pasta med spenat, ädelost och nötter. finriven parmesan vid servering. I samband med servering – rör ner avokadosås i den nykokta pastan, strössla över belugalinser och riv över parmesan
För sjutton, använd ädelost eller smaksatt färskost om du känner för det. använda gul lök i stället för schalottenlök, att blanda i västerbotten- eller prästost i stället för parmesan och använda grönsaksbuljong i stället för hönsbuljong
ädelost. riven parmesan. Koka upp grädde och creme fraiche och låt småputtra, smula i ädelost, smaka av hur mycket du vill ha, beror på vad du har för ädelost
Gratinerade champinjoner med parmesankryddsmörett gäng champinjonerKryddsmör. 30 g smör1 tsk tomatpuréchiliflakes (kan uteslutas)1 vitlöksklyftapersilja1,5 dl parmesan, grovt rivensalt och pepparLåt smöret bli rumsvarmt. Grillad fänkål med ädelost4 port1 fänkålsståndädelostoljaDela fänkålen i fyra delar. 1 fänkålsståndädelostolja
Ta en medelstor bunke och blanda ner créme fraiche, grädde och ädelost till en kräm. Tillsätt den rivna parmesanen, kalvfonden, timjan, peppar, örtkrydda och salt
Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme
Fördela broccolin i pajskalet och smula över ädelosten. I bakgrunden ser ni även skivor av parmesan samt en tryffelbrie som vi åt tillsammans med minikäckisar och bröd
Och ostsåsens karaktär kan ju drastiskt ändras genom att byta cambozola (som jag använder här) till ädelost, gorgonzola eller någon annan sort som du gillar