olivolja. Kyckling, ädelost & granatäpple. Stek kycklingen i en skvätt olivolja. Kombinationen av det lite beska i ädelosten & det halvsöta i granatäpplet blev precis så bra som jag hoppats
Tillsätt olivolja och värm upp stekpannan. Smula över ädelosten. 13 msk olivolja. 1140 gram ädelost, 1 paket ex. Sätt in kycklingen i ugnen i ca 15 minuter tills grädden kokar och ädelosten har fått färg
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Häll tillbaka pastan i kastrullen och värm den i olivoljan. 140 g ädelost. 3 msk olivolja. Skär laxen i lite större kuber, stek laxen och salta och peppra
Jag fortsätter på temat ädelost eftersom det lämnade en bit över efter gårdagens vårliga soppkok. Detta mumsiga recept på kycklinggryta snappade jag upp från Arla och serverade den med kokta gröna bönor och en sallad på tomat, grynost, lite flingsalt och Limone olivolja, som för övrigt lär vara Sveriges mest sålda