Skala och tärna mangon, kärna ur dadlarna, dela mozarellan i bitar och smula Roqueforten. 1 mango - ca 300 g skalad och i tärningar. 1 mango - ca 300 g skalad och i tärningar
ädelost och smaka av med mango chutney, soja, salt och peppar. Jag tog även aningen mindre ädelost (kvibille) för att familjen skulle tycka om det och då blev det så där lagom krämigt med bara en liten ton av ädelost
Inlagda jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla. Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Koka upp grädde, crème fraîche med ädelost och smaksätt med mango chutney, soja, salt och peppar. Häll över ädelostsåsen på kycklingen och toppa med bacon
Mangosås. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med mango chutney, citron samt tabasco. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med ädelost och en aning worcestershiresås. 0,75 dl Mango Chutney. 25 g ädelost, smulad
Gör en ficka i den köttigaste delen, och tryck in så mycket ädelost det går, fäst ev med tandpetare. (Mjölet och ädelosten som rinner ut "reder" såsen under tiden pannan lagas)
Anita hade gjort en cheesecake med ädelost på pepparkaksbotten toppad med pumpakärnor. Petra svängde ihop en vintrig sallad med bladspenat, rosésallad, mango, avokado, cocktailtomater, fetaost, rödlök, torkade tranbär och pinjenötter