Tips – servera tillsammans med en enkel ädelostsås. Ädelostsås Mosa 50 g väl mogen ädelost och blanda med 2 dl crème fraiche och 2 tsk Ekologisk Grönsaksfond. 800 g kycklinglår med skinn. 50 g ädelost, väl mogen
4 bitar kycklinglår1 ¼ liter lättsaltat vatten0. Koka kycklinglåren i lättsaltat vatten ca 10–15 minuter, tills de är genomkokta. Broccoli, palsternack och ädelostssoppa 4p. 50 g ädelost. 72z"/> 4 bitar kycklinglår. 50 g ädelost
Till grytan bjöd jag kokt ris och en sallad med ädelost och päron med en björnbärsdressing. Blanda ruccola, päron, rödlök, smulad ädelost och valnötter på ett stort fat
Blanda yoghurten med ädelost, selleri och peppar. 50 g smulad ädelost. 1. Ställ såsen kallt att "mogna". Förväll de torkade tomaterna i 5 minuter i kokande vatten