Blanda ihop till en smidig deg med kesella och mjöl. Vispa ihop ägg, kesella, grädde, salt och peppar. Pajdeg75 g smör3 dl vetemjöl1 dl kesella 1%Fyllning200 g färsk strimlad grönkål (eller 250g fryst)1 gul lök2 ägg1 dl kesella 1%1,5 dl mellangräddesalt och peppar140g ädelostsötmandel, honung och flingsaltSkär smöret i bitar. 1 dl kesella. 1 dl kesella 1%1,5 dl mellangräddesalt och peppar
Blanda ägg, kesella, grädde i en bunke. Skär baconet i mindre bitar och stek knaprigt. Dela broccolin i små buketter och fördela dessa och baconet i en pajform
Riv eller mosa osten till ädeloströran och blanda med kvarg. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Salta och peppra kyckling-filéerna och grilla eller stek dem i smör 1–2 min på varje sida
Hacka samman smör, mjöl och kesella till en smidig deg, använd gärna matberedare. Vi serverade den med en vinägrettslungad spenatsallad och ädelostdressing
Lägg dem i formen tillsammans med kräftstjärtarna, och smula över ädelosten. Hacka ihop vetemjöl, grahamsmjöl, smör och kesella, och arbeta ihop till en deg
Fördela broccolin i pajskalet och smula över ädelosten. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg. Vispa ihop ägg, grädde, kesella samt salt och peppar
Men med kesella i pajdegen blir det bättre och även jag kan uppskatta en hederlig paj emellanåt. Tillsätt kesella och vatten och knåda ihop till en slät deg
Kesella. * Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra. * Garnera med räkor, kräftstjärtar, rökt lax, röd- och svarkornig kaviar, gurka, citron, rädisor och oliver