Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. 1140 g riven ädelost. 5 msk vetemjöl 140 g riven ädelost 0. 1Garnera med kryddgrönt och chilipicklad gurka och servera
Skala och skiva gurka. Smula över ädelost. 1 st Gurka. 1 st Gurka. En härlig sallad med massor av godsaker fixade mannen idag när jag jobbade lite senare, en i magen och en i matlådan
I övrigt hade jag två skivor surdegsbröd, sallad, tomat, gurka, bearnaisesås och senap och ketchup. Jag stekte burgaren och i sista vändningen la jag på lite ädelost så den hann smälta lite
Gjorde en salladsdressing/sås av ädelost och cream fraiche. 3 dm gurka. 100 gram gorgonzolaost eller ädelost. 3 dm gurka. 100 gram gorgonzolaost eller ädelost
Servera tillsammans med sallad, tomat och färsk gurka. Färsk gurka. Tillsätt grädden och låt det hela koka ihop under ca 5 min, smula sedan i ädelosten och rör om tills den har smält smaka av med salt, peppar och dragon. Lägg tillbaka filén i formen och häll över ädelostsåsen, gratinera sedan filén tillsammans med potatisen, som du har skivat tunt och kryddat med salt, peppar och paprikapulver, i ca 20 min. 100 g ädelost
MED SYLTLÖKT, INLAGD GURKA OCH SENAP. Hacka syltlöken samt gurkan grovt och lägg i en skål. 1FYLLNING MED LÖK, GURKA OCH SENAP. 150 g färskost typ Crème Bonjour eller ädelost eller grönmögelsost
Skölj och tärna cocktailtomater och gurka. Blanda samman creme fraiche och ädelost i en skål. Fyll pitabröden med burgare, en klick ädelostkräm, salladsblad och tomat- och gurkblandningen