Kycklingbiffar med soltorkade tomater, ugnsrostad potatis och ädelostsås. Kyckling, soltorkade tomater och örter gifter sig så fint tillsammans och detta är en relativt enkel rätt som fungerar lika bra till vardagsmiddagen som till festligare tillfällen
Tyvärr var jag ju inte riktigt beredd på denna ofantliga smakupplevelse som jag själv kokat ihop så jag hade inte riktigt möjligheten att snygga upp fotot genom grönsaker, färska örter eller liknande
Jag hade örtsalt, peppar och franska örter. När potatisgratängen har fin färg kan du stänga av ugnen, hälla på grädden på kycklingen och riva ner ädelosten
Sallad med parmaskinka och ädelost. Jag lägger bara fryst lax och frysta ärtor i en ugnsform och häller på grädde/havregrädde/kokosmjölk som jag kryddat med örter
Blanda grädde, ädelost, matlagningsvin, vitlök och franska örter. Sätt ugnen på 200°. Koka potatisen i lättsaltat vatten i en stor kastrull ca 20 min, tills den är mjuk
P å med örter. Brie- och pestofylld tomat1 port1 stor kvisttomat eller bifftomatolivoljabalsamvinägerfranska örter (frysta)pestobrieoströdlökSkär av toppen på tomaten. Grillad fänkål med ädelost4 port1 fänkålsståndädelostoljaDela fänkålen i fyra delar. 1 stor kvisttomat eller bifftomatolivoljabalsamvinägerfranska örter (frysta)pestobrieoströdlök. 1 fänkålsståndädelostolja