Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter eller tills den har stannat. God morgon. Här kommer dagens picknicktips för er som känner att ni redan har brett en jädra massa mackor i sommar
Här kommer receptet på bullarna som blev söta och saftiga. Alla i familjen är rätt förtjusta i semlor och eftersom kvällsmaten gick så snabbt att fixa blev det tid över till bak
Dessa goda bullar gör jag normalt sett ganska ofta men nu var det ett bra tag sedan. Dessa blev bäst hittills – mumsigt goda, mjuka i smaken och fin konsistens
Vi ville gärna ta med något litet som en inflyttningspresent så D passade på att baka bullar. Bullarna blev stora och saftiga och är bakade efter Vår kokboks klassiska recept
Det är helt klart miljövänligt då du äter upp din tallrik, det är roligt för barnen att plocka i det de själva vill ha, de tycker också om att de får äta upp den, lätt att hålla och du behöver inte ta med något bröd till
Dom här bullarna är prima till picknick. Bakas som kanel-bullar, men med lite annan fyllning. Här blåser det enormt idag, 18 m/sek, så var vi kommer att ha picknicken är svårt att säga
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som tillkanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Jäs bullarna under duk i 30 minuter
Rolig syssla tillsammans med barnen som blir delaktiga i matlagningen. Pinnbröd med korv passar utmärkt som utflyktsmat som man grillar i skogen tillsammans med familj och vänner, eller varför inte till barnkalaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.