Och en bärsås är perfekt att koka när man har en mindre mängd bär att ta reda på. Bärsås ca 4 portioner½ liter bär1 dl sockerHäll bär och socker i en kastrull. Bärsås ca 4 portioner
Förbered bärsåsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull. Kör blandningen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät och kärnfri bärsås
Servera kakan ljummen med bärsås och ev vispad grädde. Bärsås. Tina bären om de är frysta. Mosa eller mixa dem med socker och späd med vatten till önskad konsistens
Kör såsen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät bärsås. Bärsås. Förbered såsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull
Saftig bärsås. Jag vet, det är inte jul fortfarande. Men suget efter denna klassiska juldessert blev alldeles för stort så det var bara att ställa sig med stora kastrullen och börja koka ris Och underbart gott blev det
Frukostwrappannkaka med ingefära/morotsmak och apelsin/bärsås (1 person). . För länge sedan gjorde jag en jättegod frukostwrap med apelsin/kakaofyllning
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner dem i den varma bärsåsen. Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå
Paolo serverade sin mascarponecreme tillsammans med en bärsås, men jag gjorde det både enkelt för mig och fick en påskgul dessert när jag valde en persikopuré till istället
Varva bär, bärsås och grädde i portionsglas. Glad Midsommar. Dags att snöra på sig folkdräkten, leta upp knätofsarna, ett dragspel och en midsommarstång och ge sig ut i dansen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.