Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Ingredienser hallon & kanel. RAW glass medsmakavblåbär, choklad och hallon. Mixa kokosolja med resten av ingredienserna till glassen tills du har en slät smet
Smoothies är super och lämpligt i farten, men jag föredrar ändå att äta och inte dricka mitt matintag så är jag hemma gör jag hellre än smoothiebowl och toppar med något gott
Här har jag enbart köpt en burk med ekologisk hallonsylt som inte är lika söt som vanlig sylt och sedan strött ut hela hallon och blåbär över syltlagret
På bilderna har jag toppat min chokladtårtamed jordgubbar och blåbär. För en vecka sedan (på mors dag) bjöd jag på en härligt chokladig gräddtårta med bär
Kan bara säga att de var riktigt goda den ena smakadehallon och den andra päron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Vilken skillnad det blir att baka med färska blåbär, istället för frysta
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Garnera medhallon och sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Börja med att göra smoothien. Havremjölk. Ett paket frysta hallon. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Den här pinnglassen innehåller varken vitt socker eller mjölk, men smakar fantastiskt gott i all sin enkelhet tack vare blåbär och banan som smaksättsmed citron och vanilj
Saffranstårta medhallon. Blanda mandelmjöl med florsocker och kanel. Hallon. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 timmar. Garnera medhallon 10-12 bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.