Smaka av med svartpeppar och red av med maizena. Vi hade svampsås till våra. 1/2 tsk salladskrydda och. 2 1/2 dl grädde och. Klyfta 150 gram svamp och stek dem i het panna innan de rörs ner i såsen. 1/2 tsk salladskrydda och
Knäppt jag vet, men så mycket enklare än att skriva av och schysstare än att riva sönder tidningen. Så fram med era torkade svampar och ett par tråkiga kotletter som behöver pimpas
Räk- ochsvampsås. I med grädde, osten och fonden. Häll över pastan och toppa med räkorna. Salta och låt ligga 15 minuter innan du sköljer av och torkar. 20 räkor2 stora champinjoner1/3 liten gul lök3 cocktailtomater1,5 msk Cantadou grekisk vitlök1 msk vitt vin1 skvätt skaldjursfond0,5 dl gräddeev salt och pepparStek lök, champinjoner och tomat i smör
Löken stektes gyllenbrun, och sedan slängde vi i svamparna. Svampsåsen. Då svamparna stekts en stund kryddade vi dem med salt och peppar, och slängde sedan i grädden
Till detta gjorde jag ”crashed potatoes” och en svampsås på champinjoner. Förra lördagen tillagade jag mitt livs första älgfilé och om man får lov att vara lite nöjd med sig själv så lyckades jag riktigt bra med köttet
Blanda ihop med fingrarna och servera tillsammans med hasselbackspotatsien, köttet ochsvampsåsen. Träskeden underlättar arbetet och du slipper skära igenom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.