Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Zucchinipastaoch ostsås med gula kantareller . Häll i durkslag och toppa med riven parmesan. Vincent är supernöjd med sin födelsedag, han har fått så många fina paket
Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
Dressa snabbt med olivolja och salt före servering. Koka buketterna i riktigt med saltat vatten. Glöm inte att matsortera skal från vitlök, lök och basilika för en mer hållbar matlagning, och njut av din smörstekta torsk
Smaka av med salt. Skala och bryt isär dem för hand. Koka ihop vin, vinäger och lök. Se till att du har låg värme på spisen och vispa i smörtärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.